NEDIRNUTA PRIRODA TOPLIČKOG KRAJA

Držeći se holističkog pristupa, razumeći prevashodnu važnost lokacije, otišli smo na mesta gde zdrave bobice i povrće rastu. Uz jasnu svest da nam priroda ne daje previše vremena za preuzeti najvrednije od nje selektovali smo najbolje plodove i direktno sa plantaža ih uveli u proces sušenja i pretvaranja u prah.

Ponosimo se činjenicom da su svi naši proizvodi poreklom sa juga Srbije. Konkretno iz Topličkog kraja, koji predstavlja region nezagađen industrijom i skoro u potpunosti očuvane prirode, poznat po voćarstvu.

Naše voće i povrće dolazi sa naših sopstvenih zasada ili od proizvođača koje sve lično poimence poznajemo. Podržavamo ih u radu, prateći pri tom njihove useve i kontrolišući kvalitet od zasada do branja.

VIZIJA ZDRAVLJA

Naša vizija je od početka bila vezana za želju da se naše porodice, naša deca, hrane zdravije i žive bolje i aktivnije.

U savremeno doba kada se čitav svet vraća prirodi, kada sve više razumemo važnost očuvanja eko sistema za budućnost naše planete, ljudi se ponovo okreću hrani koja u što manjoj meri sadrži bilo kakve hemijske dodatke – a po mogućstvu potpuno bez njih, a koja će sačuvati sve važne komponente tokom procesa prerade. Otežavajuća okolnost je savremen način života, svi žure i jure, što ne ostavlja dovoljno vremena za adekvatnu pripremu hrane.

Zato smo mi osmislili način da od našeg voća i povrća, proizvedemo prah koji će zadržati apsolutno sve važne sastojke. Spakovan u staklene teglice, praktičan za upotrebu i lagan za dodatak svakom vašem obroku.

Dve šake zdravog voća u samo jednoj kašičici praha.

Hranite se zdravo, štedite vreme, uživajte u aktivnom životu.